CFR Cluj i-a stabilit prețul golgheterului Țucudean: 5 milioane de euro

CFR Cluj i-a stabilit prețul golgheterului Țucudean: 5 milioane de euro
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv Bogdan Mara a dezvăluit suma pe care o doresc “feroviarii” în schimbul internaționalului român.

După un an foarte bun în tricoul formației din Gruia, în care a marcat de 17 ori, Țucudean e aproape de o plecare de la CFR Cluj. Campionii se confruntă cu probleme financiare, iar atacantul este cea mai bună variantă pentru a stabiliza conturile clubului. Internaționalul român a avut oferte din Franța, de la FC Nantes, din Rusia, de la Rubin Kazan sau FK Rostov, dar și de la formații din Asia.

Mara a dezvăluit suma pe care o doresc clujenii pentru golgheterul Ligii 1. “Ţucudean poate pleca doar dacă va veni o ofertă foarte bună pentru club. Au fost discuţii pentru mai mulţi jucători, dar nu am mers mai departe pentru că ofertele au fost bune, dar normale.

Există discuţii, tatonări, nu s-a ajuns la ofertă concretă. Noi am transmis ceea ce ne dorim şi dacă se va ajunge la o sumă foarte bună pentru club ne vom gândi. Dar nici Ţucudean şi nici alt jucător nu este de vânzare pentru o sumă anormală.

Ţucudean este golgheterul campionatului şi al echipei naţionale, normal că ne dorim ca dacă vine o ofertă foarte bună şi el să îşi dorească să meargă la echipa respectivă să o analizăm. Probabil undeva în jur de 5 milioane de euro putem discuta”, a declarat directorul sportiv al campioanei, la Telekom Sport. 

Țucudean a venit în urmă cu un an la CFR Cluj și este cotat la 3 milioane de euro de către site-urile de specialitate.

Comenteaza