"Feroviarii" îi dau replica lui Becali după ce patronul FCSB a acuzat campioana de hoție

"Feroviarii" îi dau replica lui Becali după ce patronul FCSB a acuzat campioana de hoție
| Foto: YouTube

Marius Bilașco, directorul de scouting al lui CFR Cluj, i-a oferit replica lui George Becali după ce patronul FCSB a adus acuzații dure la adresa campioanei în urma numeroaselor greșeli de arbitraj din Liga 1, în ultima perioadă.

Supărat pe arbitrii Istvan Kovacs și Cătălin Popa, Becali a pus tunurile și pe CFR și a acuzat că echipa campioană este favorizată de către arbitri. Becali a amintit, în cadrul intervenției sale, și despre înfrângerea suferită de către FCSB, scor 0-2, în Gruia, la finalul anului. „CFR nu poate să fie furată. Hoțul nu poate să fie furat, că e greu”, a fost acuzaţia lui Gigi Becali. 

Bilașco a ținut să își apere clubul și să le transmită oamenilor „să nu cadă în capcana lui Becali”. Acesta a dorit să sublinieze faptul că echipa CFR nu este avantajată de arbitraj, făcând referire la meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, în care ardelenii au avut un gol nevalidat.

„Ne tot face referire la acel meci cu FCSB pe care l-am câștigat la Cluj, cu 2-0. A fost fault înainte de acea fază. Nu înțeleg de ce trebuie să meargă cu aceste idei, cum că CFR ar fi ajutată de arbitraj. Trebuie să fim echilibrați. Nu poți să spui că CFR este avantajată de anumiți arbitri în special. Eu nu vreau ca oamenii să cada în plasa lui Becali”, a spus Bilașco, la Digi Sport.

Comenteaza