CFR Cluj îi oferă o sumă uriașă lui Dan Petrescu. Ce salariu a cerut antrenorul

CFR Cluj îi oferă o sumă uriașă lui Dan Petrescu. Ce salariu a cerut antrenorul
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul internațional se află în discuții pentru a reveni pe banca tehnică a formației din Gruia, dar pretențiile sale financiare sunt mult peste nivelul Ligii 1.

După ce le-a adus “feroviarilor” ce de-al patrulea titlu din istorie, Dan Petrescu a ales să plece în campionatul Chinei, unul dintre cele mai bogate din lume. Acum, după un start slab de an, Toni Conceicao a fost demis, iar conducerea campioanei încearcă să îl readucă pe fostul internațional pe banca clujenilor. Totuși, conform Prosport, Dan Petrescu a cerut o sumă substanțială pentru a pregăti din nou CFR-ul. Tehnicianul își dorește un salariu lunar de 100.000 de euro, jumătate din cât câștigă în Asia.

În plus, Petrescu ar putea primi 500.000 de euro pentru câștigarea campionatului sau calificarea în grupele Europa League, dar suma ar putea ajunge la un milion de euro dacă fostul internațional îi va conduce pe “feroviari” spre grupele Ligii Campionilor. De asemenea, antrenorul a cerut și garanții în ceea ce privește plata salariilor pentru jucători și staff-ul tehnic.

Dan Petrescu a pregătit-o pe CFR Cluj în stagiunea precedentă și a cucerit titlul de campion alături de clujeni. În 37 de meciuri pe banca formației din Gruia, antrenorul a înregistrat 23 de victorii, 10 remize și patru înfrângeri.

Comenteaza