CFR Cluj încearcă imposibilul, de data aceasta pe terenul Sevillei

CFR Cluj încearcă imposibilul, de data aceasta pe terenul Sevillei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României a ajuns în Spania pentru returul șaisprezecimilor de finală ale Europa League.

După remiza din partida tur, 1-1, în Gruia, “feroviarii” mai trag speranțe că pot reuși încă o minune precum cele cu Astana, Celtic sau Lazio. Trupa lui Dan Petrescu întâlnește deținătoarea recordului de trofee Europa League, dar și o formație care are probleme în partidele de pe teren propriu, în ultima perioadă.

Sevilla nu a mai câștigat acasă de o lună, de la 2-0 cu Granada. În această perioadă, echipa lui Julen Lopetegui a înregistrat două remize, cu Espanyol și cu Alaves, pe Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan (RSP). În plus, în ultimele cinci jocuri din La Liga, Sevilla a reușit doar două victorii, pe lângă două rezultate de egalitate și o înfrângere.

Cu toate acestea, cvintupla câștigătoare Europa League a reușit un succes important la finalul săptămânii, 3-0, în fața lui Getafe, principala contracandidată pentru un loc de Champions League. Ocampos, Fernando și Kounde au marcat golurile victoriei Sevillei.

Clujenii au parte și de o veste bună înaintea returului. Partida de pe RSP va fi arbitrată de Andris Treimanis. Letonul a fost la centru și în vară, la duelul dintre Celtic și CFR Cluj din preliminariile Champions League.

După 1-1 în Gruia, “feroviarii” reușeau să se impună cu 4-3 la Glasgow și se calificau în play-off-ul celei mai importante competiții europene. Partida dintre CFR Cluj și Sevilla se va disputa joi, de la ora 22:00.

Comenteaza