CFR Cluj încearcă o nouă minune pe Olimpico. "Feroviarii" sunt la un punct de primăvara europeană

CFR Cluj încearcă o nouă minune pe Olimpico. "Feroviarii" sunt la un punct de primăvara europeană
| Foto: facebook.com/cfr1907

La nouă ani de la victoria împotriva Romei, formația clujeană speră la un nou succes, de data aceasta în fața lui Lazio. 

După un parcurs european început în Kazahstan, CFR Cluj se află la 90 de minute de o calificare în faza eliminatorie a Europa League. Trupa din Gruia întâlnește Lazio, echipă pe care eu învins-o la Cluj-Napoca și în fața căreia au nevoie de doar un punct pentru a juca în primăvara europeană.

În urmă cu nouă ani, "feroviarii" debutau în UEFA Champions League pe Olimpico, contra celor de la AS Roma. Clujenii câștigau atunci cu 2-1, grație unei duble reușite de Juan Emmanuel Culio. Jocul de atunci reprezintă unul dintre cele mai mari succese ale clubului din Gruia.

Acum, cu mijlocașul argentinian reîntors și foarte probabil printre titulari, CFR Cluj încearcă o nouă minune. Totuși, palmaresul formație conduse acum de Dan Petrescu în deplasările din Italia nu este unul foarte bun. În afara succesului cu AS Roma, "feroviarii" au pierdut în fața aceleiași echipe în 2010 și au cedat și contra lui Inter, în 2013, în șaisprezecimile Europa League.

Partida dintre CFR Cluj și Lazio se va disputa azi, de la ora 22:00.

Comenteaza