CFR Cluj încearcă să dea lovitura pe piața transferurilor. “Feroviarii” îl doresc pe Denis Alibec

CFR Cluj încearcă să dea lovitura pe piața transferurilor. “Feroviarii” îl doresc pe Denis Alibec
| Foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Campioana încearcă să profite de situația tensionată de la Astra și să îl transfere pe cel mai important fotbalist al giurgiuvenilor.

După ce a rezolvat mutările lui Rondon și Aurelio, de la Gaz Metan, echipa din Gruia încearcă o nouă achiziție importantă. Conform GSP, clujenii se interesează de Denis Alibec, cu care Marian Copilu, oficialul campioanei, a avut deja o discuție. Deși situația de la Astra nu este una bună, iar majoritatea jucătorilor înceacră să plece liberi de contract, atacantul refuză să își depună memoriu. Tocmai acest fapt ar fi un impediment la negoicieri, având în vedere că CFR Cluj nu dorește să achite sume de transfer pentru jucători. “Feroviarii” l-au mai dorit pe Alibec și la începutul sezonului, dar atunci atacantul a ales să semneze cu Astra.

În vârstă de 28 de ani, Alibec a evoluat de 165 de ori în Liga 1 și a reușit să înscrie 53 de goluri. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Farul, Inter Milano (Italia), Mechelen (Belgia), Viitorul, Bologna (Italia) și FCSB.

Comenteaza