CFR Cluj încearcă să reducă cheltuielile. Doi jucători de bază ar putea părăsi campioana

CFR Cluj încearcă să reducă cheltuielile. Doi jucători de bază ar putea părăsi campioana
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducerea formației din Gruia plănuiește să reducă o parte din suma pe care o cheltuiește pe salariile fotbaliștilor din lotul lui Dan Petrescu. 

 

Următoarele perioade de mercato ar putea aduce schimbări importante la CFR Cluj. Oficialii campioanei încearcă să reducă cheltuielile și plănuiesc să renunțe la mai mulți jucători. 

Dacă despărțirea de fotbaliști precum Anas Tahiri, Guessouma Fofana sau Ovidiu Hoban pare certă, având în vedere că cei menționați nu se află pe lista pentru Liga 1, formația din Gruia ar putea rămâne și fără alți jucători. 

Potrivit GSP, conducerea campioanei negociază reducerea salariilor lui Runar Sigurjonsson și Mike Cestor. Dacă primul e mai greu de pus pe liber având în vedere că înțelegerea sa expiră în 2023, Cestor a refuzat propunerea șefilor și va pleca gratis de la CFR Cluj la finalul sezonului. 

Mai mult, “feroviarii” încearcă să scape și de Denis Alibec, căruia îi plătesc doar o parte din salariu, după ce atacantul a fost împrumutat de la Kayserispor până la finalul actualei stagiuni. 

 

Comenteaza