CFR Cluj începe cu dreptul noul an. Campioana s-a impus fără emoții în fața Academicii Clinceni

CFR Cluj începe cu dreptul noul an. Campioana s-a impus fără emoții în fața Academicii Clinceni

Trupa pregătită de Edi Iordănescu a obținut primele puncte din 2021, după ce a învins echipa ilfoveană, scor 3-1.

“Feroviarii” au început bine jocul și au stabilit ritmul partidei încă din start. În minutul 8, Costache a fost lansat în adâncime, însă Vâlceanu a reținut balonul. La faza imediat următoare, oaspeții au răspuns, dar Bălgărdean a respins din fața lui Cascini.

Jocul s-a mutat din nou la poarta ilfovenilor, iar Vâlceanu a salvat de această dată în fața lui Deac (12). Totuși, goalkeeper-ul Academicii nu a mai avut șanse în fața lui Costache, care a deschis scorul, cu un șut din întoarcere (15). După marcarea golului, gazdele au continuat să domine, însă s-au apropiat greu de poarta adversă.

Chiar dacă oaspeții și-au încercat norocul în partea secundă a reprizei, după 45 de minute, tabela din Gruia indica 1-0 pentru CFR Cluj.

Elevii lui Edi Iordănescu au ieșit concentrați de la cabine și au preluat inițiativa încă din primele secunde. La opt minute de la reluare, Deac a reușit o acțiune personală și a înscris cu un șut de excepție din maringea careului (53).

Câteva minute mai târziu, Deac a centrat din corner, iar Burcă a trimis cu capul în transversala porții oaspeților (57). Treptat, clujenii au mai redus din turație. Costache a semnat o ocazie importantă în minutul 69, însă finalul le-a aparținut ilfovenilor.

Cu șase minute înainte de final, Academica Clinceni a redus din diferență, prin Chandarov (84). Totuși, “feroviarii” au gestionat bine finalul de meci, au înscris în prelungiri prin Debeljuh și s-au impus cu 3-1.

Comenteaza