CFR Cluj insistă pentru Otele. Oferta făcută pentru a-l transfera imediat

CFR Cluj insistă pentru Otele. Oferta făcută pentru a-l transfera imediat
| Foto: facebook.com/uta1945arad

Formația din Gruia își dorește cu orice preț să îl înregimenteze pe jucătorul celor de la UTA încă din această iarnă.

Deși campioana s-a înțeles cu atacantul nigerian, care se va alătura lotului condus de Dan Petrescu la finalul sezonului, oficialii echipei clujene forțează o mutare imediată.

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit că "feroviarii" au făcut o ofertă celor de la UTA pentru transferul imediat al jucătorului, iar propunerea implică o sumă de bani, procente dintr-un viitor transfer și cedarea lui Roger către arădeni.

"Otele este jucătorul despre care am primit informații că urmează să semneze cu o echipă din Austria. Am discutat cu cei de la UTA și cu jucătorul și a semnat cu noi până în vară.

Chiar am vorbit cu domnul Meszar și am propus anumite variante pentru a-l lua de acum, cu patru luni înainte, să le dăm procente sau să-l dăm pe Roger la ei.

Îmi doresc pentru el să plece și să joace. Din punctul meu de vedere Roger este mult mai bun acum decât în momentul în care a venit la noi și a avut o pregătire de iarnă foarte bună.

Pentru Otele am oferit anumite beneficii financiare, procente, dacă ne vom înțelege cred că pentru UTA este o afacere foarte bună. Jucătorul oricum ajunge la noi în vară", a spus Balaj pentru Digisport.

În vârstă de 23 de ani, Philip Otele a jucat 20 de meciuri în actuala stagiune din Superligă și a reușit să înscrie de 5 ori.

Comenteaza