CFR Cluj întâlnește astăzi Farul Constanța. Mutu caută prima victorie în fața lui Hagi

CFR Cluj întâlnește astăzi Farul Constanța. Mutu caută prima victorie în fața lui Hagi
| Foto: facebook.com/cfr1907

"Feroviarii" s-au deplasat la malul mării pentru duelul împotriva campioanei en-titre.

După remiza de la Galați, CFR Cluj caută un succes care să păstreze locul pe podium și să mențină o distanță cât mai mică față de liderul FCSB. În schimb, Farul a pierdut la Cluj, contra Universității și speră la un rezultat pozitiv, care să îi asigure matematic prezența în play-off.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 33 de ori, de 11 ori s-au impus dobrogenii, de 16 ori au câştigat ardelenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

În turul sezonului regulat, "feroviarii" au câștigat în Gruia cu 3-1, grație reușitelor semnate de Karlo Muhar (2) și Luka Juricic, în timp ce pentru "marinari" a punctat Constantin Budescu.

Duel între cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale

Partida va consemna şi o dispută specială la nivelul băncilor tehnice, cea dintre cei mai buni marcatori din istoria Naţionalei, Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu, fiecare cu câte 35 de goluri marcate.

Aceştia au fost colegi sub tricolor în anul 2000, inclusiv la Campionatul European din Belgia şi Ţările de Jos, când România a reuşit ultima calificare din faza grupelor.

În ceea ce privește istoricul întâlnirilor directe, Hagi e neînvins împotriva lui Mutu, având trei victorii și trei remize.

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța se va disputa astăzi, de la 20:30.

Comenteaza