CFR Cluj întârzie cu banii pentru transferul lui Golofca. “Nu mi-au mai dat niciun semn”

CFR Cluj întârzie cu banii pentru transferul lui Golofca. “Nu mi-au mai dat niciun semn”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana nu a achitat celor de la FC Botoșani suma pentru achiziționarea mijlocașului de bandă.

Dacă zilele trecute se vorbea despre o ceartă între Dan Petrescu și conducere din cauza salariilor restante, o nouă întâmplare evidențiază situația financiară de la CFR Cluj. Formația din Gruia nu a plătit încă banii pentru transferul lui Cătălin Golofca, cel care s-a alăurat lotului campioanei la finalul lunii august.

Înțelegerea dintre “feroviari” și FC Botoșani a fost că banii vor fi virați până la începutul lui octombrie, însă clujenii au cerut o păsuire de încă o lună. Totuși, suma de transfer de 270.000 de euro nu a ajuns încă în Moldova.

“Este adevărat tot ce m-ați întrebați. Însă eu sper că până la urmă cei de la CFR Cluj sunt oameni de cuvânt și îmi vor plăti banii pe Golofca. Eu am fost înțelegător cu dânșii, dar acum văd că acești oameni nu mi-au mai dat niciun semn, deși a trecut și sfârșitul lunii octombrie.

Până la sfârșitul lunii octombrie conducătorii de la CFR îmi ceruseră să îi păsuiesc, iar eu văd că timpul a trecut și nimeni nu mă mai caută să discutăm de banii pentru Golofca”, a declarat Valeriu Ifitimie, patronul de la FC Botoșani, pentru Prosport.

În vârstă de 29 de ani, Golofca a jucat de cinci ori pentru CFR Cluj și a reușit să ofere o pasă decisivă în tricoul vișiniu.

Comenteaza