CFR Cluj învinge FC Argeș cu scorul preferat al lui Petrescu. "Feroviarii" au ajuns pe loc de play-off

CFR Cluj învinge FC Argeș cu scorul preferat al lui Petrescu. "Feroviarii" au ajuns pe loc de play-off
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia s-a impus în deplasarea de la Pitești, scor 1-0, în meciul din runda cu numărul 11 a sezonului regulat din Superligă.

Campioana s-a instalat încă din primele secunde în jumătatea adversă și a încercat să pună presiune pe adversari. Mai mult, șutul trimis de Malele în minutul 5 a fost scos de pe linia porții de Viana. "Feroviarii" au continuat să atace, însă au suferit la capitolul inspirație în apropierea careului gazdelor.

După ce forcing-ul clujenilor s-a încheiat, piteștenii au avut și ei o mare ocazie. Garita a scăpat singur spre poartă, l-a depășit pe Scuffet, însă a ajuns în unghi de unde i-a pasat lui Tofan, dar Yuri a intervenit și și-a salvat echipa (22). Șase minute mai târziu, fostul "feroviar" Cestor a reluat pe poarta din marginea careului, dar Scuffet a fost la post (28).

CFR Cluj a continuat să aibă posesia, dar a construit greu faze periculoase pentru poarta lui Straton. Abia la ultimele secvențe ale reprizei, în urma unei faze încâlcite, jucătorii de la FC Argeș au scos din nou de pe linia porții (45+2), iar scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la vestiare, FC Argeș a fost echipa mai activă în ofensivă, iar Jakolis a finalizat cu un șut în brațele lui Scuffet o fază a lui Viana (52). Apoi, croatul l-a lansat pe Garita, care a ajuns din nou singur cu portarul, dar l-a luat la țintă pe goalkeeper-ul campioanei (58).

Răspunsul clujenilor a venit după mai bine de o oră de joc, când Yeboah a reluat spre poartă, Straton a respins, dar minge a ajuns la Camora care a deschis scorul (62). Ca de obicei după înscrierea primului gol, trupa lui Dan Petrescu a apelat la jocul defensiv cu care a obișnuit și a neglijat aproape în totalitate ofensiva.

Fără să mai forțeze, CFR Cluj și-a apărat avantajul până la final și a obținut un succes la limită, în stilul caracteristic al lui Dan Petrescu.

Comenteaza