CFR Cluj își continuă marșul spre titlu. A opta victorie consecutivă pentru “feroviari”

CFR Cluj își continuă marșul spre titlu. A opta victorie consecutivă pentru “feroviari”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus pe terenul Farului Constanța, scor 2-0, în runda cu numărul 20 din sezonul regulat.

Gazdele au început ofensiv jocul de la Ovidiu, iar Manea a salvat de pe linia porții la execuția lui Jefte (3), pentru ca mai apoi șutul deviat al spaniolului să treacă puțin peste poarta lui Hindrich (11). După cele 15 minute de forcing ale constănțenilor, “feroviarii” au avansat, iar Alibec a semnat prima ocazie a clujenilor (21).

După jumătatea reprizei, elevii lui Gică Hagi au revenit în ofensivă și au avut mai multe șanse de a înscrie, cea mai mare fiind semnată de Jefte, care a fost blocat din nou de Hindrich (31). În ciuda jocului bun al gazdelor, minutul 36 a adus golul campioanei. Costache a păcălit cu un dribling scurt adversarul direct și apoi l-a învins pe Aioani. Astfel, scorul pauzei a fost 0-1.

Startul actului secund s-a desfășurat după același scenariu ca și începutul primei părți. Gazdele s-au instalat în jumătatea “feroviarilor”, iar Jefte l-a pus din nou la încercare pe Hindrich (54). Presiunea Farului a continuat să crească, iar tânărul goalkeeper a intervenit și la execuția de la distanță a lui Ciobanu (62).

Trupa lui Dan Petrescu s-a bazat pe contraatac, însă nu a avut prea des ocazia să treacă de jumătatea terenului. Chiar dacă echipa de la malul mării a căutat cu disperare egalarea, clujenii au fost cei care au marcat. În prelungiri, Chipciu a finalizat o acțiune a lui Păun și a stabilit scorul final, 0-2.

Comenteaza