CFR Cluj își ia mijlocaș crescut de AC Milan. Italienii confirmă transferul

CFR Cluj își ia mijlocaș crescut de AC Milan. Italienii confirmă transferul
| Foto: gsp.ro

Potrivit presei din Italia, jucătorul Marco Fossati ar fi fost împrumutat de Monza la CFR Cluj.

Monza, club patronat de miliardarul Silvio Berlusconi, l-ar fi cedat pe Marco Fossati în România, la CFR Cluj, anunţă jurnalistul Nicolo Schira, relatează telekomsport.ro.

„Transfer surpriză în această dimineaţă reuşit de românii de la Cluj. Au reuşit să obţină împrumutul mijlocaşului Marco Fossati de la Monza, jucător care era dorit atât în Elveţia, cât şi în Austria. În cele din urmă a ales CFR Cluj, urmând a efectua şi vizita medicală” anunţă sursa citată.

Marco Ezio Fossati are 28 de ani şi evoluază ca ”regista” aşa cum îl numesc italienii. Ca junior, Fossati a jucat la Internazionale Milano şi AC Milan. Între 2011 şi 2015, Fossati a fost jucătorul Milanului, dar a fost cedat sub formă de împrumut al diverse echipe, printre care Latina, Ascoli, Bari sau Perugia.

Între 2015 şi 2017, Fossati a evolaut pentru Cagliari, dar a fost cedat pentru un sezon şi la Verona. Mijlocaşul evolua pentru Monza, formaţia patrontă de Silvio Berlusconi, din 2019, marcând de trei ori în 46 de partide.

Fossati este fost internaţional de tineret italian, evoluând la nivelul U17, U18, U20 şi U21. Pentreu ”Azzurrini” el a strâns cinci selecţii fără să marcheze vreodată. A făcut parte din echipa cu care Monza a promovat din Serie C în Serie B. 

Comenteaza