CFR Cluj își pierde în cele din urmă golgheterul. E așteptat să semneze în zilele următoare

CFR Cluj își pierde în cele din urmă golgheterul. E așteptat să semneze în zilele următoare
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a fost "feroviarul" cu cele mai multe goluri marcate în sezonul trecut, formația din Gruia a ales să se despartă de un jucător.

Sosirea lui Andrea Mandorlini a dus la ieșirea lui Rangelo Janga din calculele pentru titularizare. Atacantul care a fost piesă de bază în stagiunea precedentă nu a prins vreun minut în actualul sezon și e pe picior de plecare.

În urmă cu o lună a fost aproape de a semna cu Esteghlal și chiar a vizitat Iranul, mutarea a picat, iar acum atacantul care joacă pentru naționala statutului Curacao este pe punctul de a-și găsi un nou angajament.

Potrivit presei din Israel, Rangelo Janga a ajuns la un acord cu Ihud Bnei Sakhnin, echipă care a încheiat pe locul al nouălea sezonul regulat și pe locul al treilea play-out-ul din stagiunea precedentă. Atacantul a ajuns joi în Israel, va efectua vizita medicală și urmează să semneze curând cu noua sa formație.

Ajuns în august 2022 în Gruia, jucătorul în vârstă de 31 de ani a marcat 11 goluri și a oferit două pase decisive în 42 de apariții pentru CFR Cluj.

Comenteaza