CFR Cluj, la 90 de minute de un duel cu o fostă campioană a Europei

CFR Cluj, la 90 de minute de un duel cu o fostă campioană a Europei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa condusă de Dan Petrescu a ajuns deja în Israel, unde va disputa returul împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv.

După ce au trecut de Astana, campionii au avut parte de un nou adversar complicat. Totuși, speranțele au crescut după meciul tur de la Cluj, în care elevii lui Dan Petrescu au reușit să învingă la limită. Antrenorul e în continuare convins că jocul nu va arăta la fel în retur. Căldura de la ora jocului și suporterii sunt argumentele care susțin Maccabi în manșa secundă.

Israelienii au în continuare probleme de lot, în special în apărare, de unde vor lipsi căpitanul Sheran Yeini și spaniolul Enric Saborit. În plus, atacantul Chico Ofoedu, cel care a jucat la Cluj acuză o întindere musculară și iese din calculele pentru titularizare. CFR Cluj va aborda cu siguranță un stil mai pragmatic decât cel din tur și va încerca să profite de viteza lui Omrani în acțiunile ofensive.

Cum ar putea arăta CFR Cluj la Tel Aviv:

Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djkokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Rondon, Omrani

Partida dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv este programată marți, de la ora 20:00. Învingătoarea va juca cel mai probabil în turul următor cu Celtic Glasgow. Scoțienii au învins în manșa tur 5-0 campioanei Estoniei, Kalju.

Comenteaza