CFR Cluj, la un punct distanță de titlu. Dan Petrescu: “În ultimele meciuri am jucat la victorie și așa trebuie să facem întotdeauna”

CFR Cluj, la un punct distanță de titlu. Dan Petrescu: “În ultimele meciuri am jucat la victorie și așa trebuie să facem întotdeauna”
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” sunt aproape de a repeta performanța din sezonul trecut, când au cucerit cel de-al patrulea titlu din istoria echipei.

După ce au câștigat categoric la Giurgiu, scor 5-1, clujenii mai au nevoie de doar o remiză în jocul cu CS U Craiova pentru a cuceri al doilea titlu consecutiv. În ciuda faptului că formația sa este atât de aproape de un nou trofeu, Dan Petrescu este superstițios și nu a dorit să vorbească prea mult despre titlu. Antrenorul a îndemnat la concentrare și speră ca elevii săi să fi 100% montați pentru partida de duminică seară.

Tehnicianul “feroviarilor” nu este încă pregătit să deschidă șampania pentru a sărbători cel de-al doilea titlu consecutiv. “Cred că ar fi cel mai fericit egal din cariera mea. Anul trecut am avut nevoie de o victorie pentru a câștiga campionatul. De obicei nu ai nevoie de egal, trebuie să câștigi meciurile. În ultimele două meciuri am jucat la victorie și așa trebuie să facem întotdeauna. Am avut ședința video, le-am arătat niște meciuri importante, chiar rezumatele din cele două semifinale din Champions League. Am vrut să le arăt jucătorilor că dacă îți dorești, orice e posibil. Sunt convins că jucătorii sunt serioși, au mai trecut prin astfel de clipe, dar va fi importantă și forma de moment”, a declarat Dan Petrescu.

Partida cu CS U Craiova, ce poate aduce un nou titlu în Gruia se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Comenteaza