CFR Cluj, la un singur succes de un nou titlu în Liga 1. Cele mai importante cifre ale partidei cu CS U Craiova

CFR Cluj, la un singur succes de un nou titlu în Liga 1. Cele mai importante cifre ale partidei cu CS U Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia se pregătește de un duel la capătul căruia și-ar putea asigura matematic un nou trofeu de campioană.

După aproape doi ani, CFR Cluj disputa o nouă “finală” pentru titlu cu CS U Craiova. Atunci, “feroviarii” se duelau chiar cu oltenii pentru trofeu și s-au impus cu 3-1 în meciul decisive, din august 2020. Acum, o victorie îi poate face pe clujeni campioni cu o etapă înainte de final.

FCSB s-a încurcat sâmbătă pe Național Arena cu FC Voluntari, scor 2-2, și a oferit echipei lui Dan Petrescu șansa de cuceri al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Totuși, duelul cu CS U Craiova se anunță unul complicat, având în vedere că Deac&Co. au fost egalați, respectiv învinși în prelungiri, în ultimele două dueluri directe.

Oltenii sosesc în Gruia după o săptămână în care au suferit două înfrângeri, care au fost sinonime cu ratarea obiectivelor din actuala stagiune. În precedentele 14 partide jucate pe terenul “feroviarilor”, CS U Craiova a reușit 4 succese, 4 remize și a suferit 6 eșecuri.

Mai mult, CFR Cluj este echipa mai experimentată, cu o medie de vârstă de 26 de ani și 5 luni, în timp ce CS U Craiova are o medie de vârstă de 25 de ani și 11 luni. Totodată, cele două rivale sunt formațiile cu cele mai puține meciuri fără gol marcat în actualul sezon, câte 5 fiecare.

La nivelul băncilor tehnice, Laurențiu Rechecampf este în avantaj față de Dan Petrescu. Din cele patru întâlniri directe, tehnicianul oltenilor a câștigat două, una s-a încheiat la egalitate, iar antrenorul campioanei a înregistrat doar un succes.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova este programată în această seară, de la 21:30.

Comenteaza