CFR Cluj, lovitură pentru FCSB. Un titular al vicecampioanei va ajunge în Gruia

CFR Cluj, lovitură pentru FCSB. Un titular al vicecampioanei va ajunge în Gruia
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

“Feroviarii” au reușit să transfere un nou jucător din curtea roș-albaștrilor, după ce l-au acontat și pe Cristi Manea.

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB s-a purtat în ultimii ani atât pe teren, cât și la nivelul celor două conduderi. Dacă “feroviarii” s-au impus clar în lupta din Liga 1, conducerea campioanei pare, la rândul său, că are un avantaj față de oficialii vicecampioanei. După ce l-au convins pe Chipciu să semneze cu clubul din Gruia și au reușit să îl readucă pe Cristi Manea, clujenii au dat o nouă lovitură pe piața transferurilor.

CFR Cluj și-a asigurat serviciile lui Cristi Bălgrădean, titularul din poarta FCSB-ului, notează Prosport. Dan Petrescu încearcă să întârească poarta și să îi aducă un concurent serios lui Arlauskis. Deși l-au transferat pe Gregorz Sandomierski în iarnă, “feroviarii” l-au acontat și pe Bălgrădean, în cazul în care lituanianul ar fi tentat să părăsească trupa din Gruia.               

De-a lungul carierei goalkeeper-ul a evoluat pentru Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni, CS U Craiova și Concordia Chiajna. Bălgrădean a strâns peste 250 de meciuri în Liga 1 și se poate lăuda și cu o selecție la naționala României, într-un amical cu Grecia.  

Comenteaza