CFR Cluj, meci împotriva campioanei egalurilor din Liga 1

CFR Cluj, meci împotriva campioanei egalurilor din Liga 1
| Foto: facebook.com/osksepsi

Trupa din Gruia primește vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe, formația ce a înregistrat cele mai multe remize în actualul sezon.

După două meciuri fără victorie, “feroviarii” încearcă să își refacă moralul pe propriul teren. Totuși, adversarul s-ar putea dovedi mai complicat decât pare la prima vedere, în special datorită victoriei obținută împotriva Craiovei în runda precedentă. Cu un nou antrenor, Sepsi OSK încearcă să iasă de sub semnul egalurilor, fiind echipa care a obținut 10 remize în actualul sezon.

Campioana are avantajul moral în fața formației din Covasna, împotriva căreia a câștigat șapte din cele opt dueluri directe de până acum. Singurul pas greșit al “feroviarilor” a fost consemnat chiar în startul actualei stagiune, când meciul de la Sfântu Gheorghe s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile înscrise de Păun și Flores.

Principalul pericol al formației conduse de Leo Grozavu este elvețianul Karanovic. Atacantul lui Sepsi a reușit să înscrie de cinci ori și e cel mai bun marcator al echipei. În schimb, CFR Cluj se poate lăuda cu trei golgheteri, Deac, Omrani și Păun, toți cu câte șase goluri marcate în actuala stagiune.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa astăzi de la ora 18:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza