Mesaj pentru Poli Iași după ce meciul din Cupa României s-a mutat în Gruia

Mesaj pentru Poli Iași după ce meciul din Cupa României s-a mutat în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii au emis un comunicat prin care le mulțumesc ieșenilor, care au fost de acord ca jocul din 16-imile competiției să se dispute pe terenul “feroviarilor”, deși inițial era programat în Moldova.

“CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească public clubului CSM Politehnica Iași, președintelui clubului, Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu și staff-ului său tehnic, nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iași, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din 16-imile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu și nu la Iași, așa cum era programat conform tragerii la sorți.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma și ȚSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană și pentru a îmbunătăți coeficientul țării noastre.

Gestul întregii familii a Politehnicii Iași de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fair-play care ar trebui urmat de toți cei implicați în fotbalul românesc.

Ne arătăm încă o dată recunoștința în fața clubului ieșean! Vă mulțumim!”, e comunicatul transmis de CFR Cluj.

Comenteaza