CFR Cluj mută și în atac. Vârf de echipa națională pentru „feroviari”

CFR Cluj mută și în atac. Vârf de echipa națională pentru „feroviari”
| Foto: Profimedia

CFR Cluj s-a înțeles cu Astana, formația lui Dorin Rotariu, pentru a-l transfera pe islandezul Runar Mar Sigurjonsson, mijlocaș ofensiv în vârstă de 30 de ani.

Potrivit digisport.ro, Astana se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, iar CFR Cluj a profitat de moment. Sursele digisport.ro susțin că atacantul nordic care a jucat și împotriva României în semifinala barajului pentru play-off-ul Campionatului European va sosi sâmbătă la Cluj-Napoca.

Sigurjonsson e cotat la 1 milion de euro, are 1,78 m și poate juca pe orice post din linia de mijloc. Islandezul i-a impresionat pe șefii de la CFR încă din urmă cu doi ani, când ardelenii au jucat dubla din turul I preliminar al Ligii Campionilor cu formația Astana.

Atacantul a marcat un gol în 29 de partide pentru naționala Islandei și valora 2 milioane de euro în urmă cu trei ani. Conform site-ului transfermarkt, islandezul poate juca și mijlocaș defensiv, dar și mijlocaș în spatele liniei ofensive. Islandezul a mai evoluat în carieră la Valur, Zwolle, Grasshopers Zurich și St. Gallen. 

La Astana a sosit în 2019 de la Grasshopers, liber de contract. Înțelegerea cu gruparea din Kazakhstan este scadentă la finalul acestui an.

CFR Cluj joacă luni, în deplasare, cu FC Botoșani, ora 20:30, într-un meci din etapa a 22-a. Echipa condusă de Edward Iordănescu se află pe locul secund în Liga 1, cu 47 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul FCSB.

Tot în aceste zile este așteptat să ajungă la Cluj-Napoca și mijlocașul italian Marco Fossati care ar fi fost împrumutat de Monza la CFR Cluj.

Comenteaza