CFR Cluj neagă implicarea jucătorilor în demiterea lui Edi Iordănescu

CFR Cluj neagă implicarea jucătorilor în demiterea lui Edi Iordănescu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia a explicat faptul că fotbaliștii nu au avut nicio implicare în înlăturarea antrenorului. 

Campioana și-a demis tehnicianul după doar trei meciuri și l-a înlocuit cu Toni Conceicao. În această perioadă au apărut mai multe informații, cea mia vehiculată fiind că un grup de jucători, în frunte cu Culio, au contribuit la plecarea lui Iordănescu Jr. CFR a emis un comunicat în care neagă orice implicare a jucătorilor în înlăturarea antrenorului. 

"Ca urmare a ultimelor articole apărute în presă privind despărțirea de antrenorul Edward Iordănescu, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări: Jucătorii echipei noastre NU au avut nicio implicare în luarea aceastei decizii, hotărârea fiind luată exclusiv de membrii Consiliului de Administrație. Așa cum bine știți, fotbaliștii echipei noastre, campioni ai României, au câștigat un trofeu alături de Edward Iordănescu și au avut numai cuvinte de laudă pentru fostul tehnician al CFR-ului.

“Iordănescu are jumătate din Simeone și jumătate din Guardiola", e declarația lui Culio, după Supercupa României, declarație care arată doar aprecieri și stimă pentru Edward Iordănescu, nicidecum rea intenție, așa cum presa a scris.

Jucătorii CFR-ului NU au demis antrenorii din Gruia și nu o vor face niciodată. Doar un grup unit, doar fotbaliști cu caracter pot câștiga trofee, așa cum s-a întâmplat mereu la CFR", se arată în comnicatul emis de campioni. 

Comenteaza