CFR Cluj negociază cu trei atacanți: "Rămâne de văzut pe cine aducem"

CFR Cluj negociază cu trei atacanți: "Rămâne de văzut pe cine aducem"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj, președintele campioanei, a anunțat că trei jucători se află în discuții avansate cu formația din Gruia.

Rămas doar cu Rangelo Janga și Anton Maglica drept soluții pentru postul de atacant, Dan Petrescu a cerut întăriri în compartimentul ofensiv. Conducerea campioanei s-a conformat imediat și a început negocierile cu trei fotbaliști de atac.

"Avem trei jucători de care suntem interesați, purtăm discuții, rămâne de văzut pe cine aducem în cele din urmă pentru că soluțiile sunt puține în acest moment. Sunt soluții puține în planul ofensiv pentru că a plecat Malele.

Am rămas descoperiți și în momentul în care apar suspendări și accidentări în zona ofensivă, atunci avem probleme. Am suferit pentru că simțeam că putem să câștigăm.

Am luat un gol rapid ieri, neașteptat, chiar dacă eram mulțumiți de joc, eram în jumătatea adversă. Golul a venit neașteptat", a declarat președintele campioanei pentru Fanatik.

Balaj recunoaște negocierile cu Jo

Președintele echipei clujene a admis că unul dintre jucătorii cu care discută oficialii "feroviarilor" este brazilianul trecut pe la Manchester City sau Galatasaray și care a strâns 20 de partide pentru Selecao. Mai mult, Balaj nu crede că cei 35 de ani ai lui Jo îl vor împiedica să evolueze la un nivel bun.

"Va face parte din cei trei. Sunt discuții, negocieri, vizite medicale, teste. În funcție de discuții vor veni la Cluj. Nu înseamnă că dacă ne-am înțeles la negocieri se și semnează pentru că urmează teste.

Cipri Deac sau Hoban la 40, de ei ce mai zicem? Ieri am avut nevoie pentru ultimele 30 de minute", susține oficialul clubului din Gruia.

Comenteaza