CFR Cluj negociază cu un jucător pus pe liber de o formație din play-out

CFR Cluj negociază cu un jucător pus pe liber de o formație din play-out
| Foto: facebook.com/uta1945arad

Clubul din Gruia este aproape de un acord cu un mijlocaș care a jucat în Superligă în ultimele două sezoane.

Startul noii stagiuni se apropie cu pași repezei, iar "feroviarii" se află în plină campanie de achiziții pentru întărirea lotului condus de Andrea Mandorlini. Cea mai recentă țintă a echipei clujene este un mijlocaș familiarizat cu fotbalul românesc.

Conform GSP, CFR Cluj se află în negocieri avansate cu Desley Ubbink, jucător pus pe liber de UTA, imediat ce formația arădeană s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Gloria Buzău.

Cele două părți sunt aproape de un acord în privința salariului, iar olandezul ar putea deveni al doilea jucător ajuns în Gruia de la UTA în actuala perioadă de mercato, după nigerianul Philip Otele, care a fost deja prezentat oficial.

În vârstă de 30 de ani, Desley Ubbink a jucat pentru echipele de tineret ale celor de la Willem II și RKC Waalwijk pentru ca mai apoi să evolueze în Kazahstan la Taraz și Shakhter Karagandy, în Slovacia pentru Trencin și în Polonia pentru Podbeskidzie Bielsko-Biala.

Ajuns în România în 2021, mijlocașul a strâns 79 de meciuri în tricoul celor de la UTA, a marcat de 6 ori și a oferit 13 pase decisive.

Comenteaza