CFR Cluj, probleme cu Julio Baptista. Brazilianul nu e de acord cu rezilierea contractului

CFR Cluj, probleme cu Julio Baptista. Brazilianul nu e de acord cu rezilierea contractului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul jucător de la Real Madrid nu vrea să renunțe la banii pe care îi are de primit de la conducerea campioanei, deși oficialii din Gruia încearcă să îl îndepărteze de la echipă.

Adus ca un superstar în Liga 1, deși nu mai jucase de aproape doi ani, brazilianul în vârstă de 37 de ani a demonstrat că nu mai poate juca fotbal profesionist. Atacantul a evoluat aproape o repriză în cele trei luni pe care le-a petrecut la CFR, iar când a intrat în teren a fost doar o umbră a fotbalistului de altă dată.

Conducerea campioanei a încercat rezilierea contractului, însă Baptista nu este de acord să rupă înțelegerea cu “feroviarii”, decât dacă își primește toți banii din contractul, care va expira în 2020. Astfel, brazilianul ar avea de primit 900.000 de euro.

La semnarea înțelegerii, patronul CFR-ului nu a crezut că se va ajunge într-o astfel de situație. “A câștigat zeci de milioane de euro în carieră, doar n-o să stea el în România pentru banii noștri”, a spus Ioan Varga, potrivit GSP. De-a lungul carierei, Baptista a jucat pentru echipe precum Real Madrid, Arsenal, AS Roma sau Sevilla.

Comenteaza