CFR Cluj nu a forțat cu CSM Alexandria, dar a obținut primele puncte în Cupa României

CFR Cluj nu a forțat cu CSM Alexandria, dar a obținut primele puncte în Cupa României
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa din Gruia a câștigat în deplasare, scor 3-1, contra divizionarei secunde, în primul meci din Grupa B a competiției.

"Feroviarii" au început cum nu se poate mai bine jocul, iar Fica a deschis scorul încă din minutul 3, cu un șut la colțul lung. Răspunsul gazdelor a venit în minutul 11, când Neagu putea profita de un balon respins în față de Hindrich, dar tot tânărul goalkeeper a fost cel care și-a salvat echipa.

Elevii lui Andrea Mandorlini, în special cei din compartimentul ofensiv, au părut în multe momente relaxați și deconectați de la partidă. Atacanții formației din Gruia au irosit multe situații bune de a majora diferența, iar ocaziile s-au răzbunat.

Cu 10 minute înainte de pauză, Mogoș a comis un henț în careu, iar Stancu a egalat din penalty pentru CSM Alexandria (35). Totuși, echipa clujeană a intrat în avantaj la cabine, scor 2-1, grație reușitei lui Karlo Muhar (43), cel care a purtat și banderola de căpitan în acest meci.

Evident nemulțumit de randamentul atacanților, Mandorlini, aflat în tribune, i-a înlocuit la pauză pe Jefte și Juricic cu Otele și Bîrligea, iar Mario Camora a intrat și el pe gazon. Modificările s-au văzut imediat, iar la prima fază a reprizei secunde, căpitanul de drept al "feroviarilor" a puncat pentru 3-1 (46).

După cel de-al treilea gol al clujenilor nu s-a mai pus problema învingătoarei. Gazdele nu au mai reușit să pună probleme, în timp ce jucătorii CFR-ului au menținut un ritm suficient de ridicat pentru a le asigura menținerea diferenței de pe tabelă. Așadar, trupa antrenată de Andrea Mandorlini s-a impus cu 3-1 contra celor de la CSM Alexandria.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza