CFR Cluj NU a primit locurile solicitate pentru suporteri pe Cluj Arena: "Respectul și buna colaborare există doar atunci când ambele părți își doresc acest lucru"

CFR Cluj NU a primit locurile solicitate pentru suporteri pe Cluj Arena: "Respectul și buna colaborare există doar atunci când ambele părți își doresc acest lucru"
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Universitatea Cluj a respins cererea clubului CFR Cluj în care solicita ca biletele destinate galeriei echipei "feroviare" să fie în inelul superior al Peluzei 2, și nu în cel inferior, așa cum s-a procedat anterior.

"După consultări cu suporterii noștri, și în baza relațiilor pe care conducerea clubului nostru le-a construit, în ultimii doi ani, cu Universitatea Cluj, am solicitat printr-o adresă trimisă vineri, 11 august, ca biletele destinate galeriei echipei noastre să fie în inelul superior al Peluzei 2, și nu în cel inferior, așa cum s-a procedat anterior.

Ne-am dorit asta pentru ca și galeria noastră să beneficieze de o vizibilitate și de o acustică egală cu cea de care se bucură suporterii echipei gazdă.

Miercuri după-masă, la o distanță de patru zile și jumătate, Universitatea Cluj ne-a respins cererea, folosind argumente nejustificate în ciuda deschiderii de care am dat dovadă la meciul retur din etapa 30 a sezonului precedent, disputat în Gruia.

Dar, respectul și buna colaborare există doar atunci când ambele părți își doresc cu adevărat acest lucru. Astfel, biletele pentru galeria noastră sunt disponibile exclusiv în inelul inferior al Peluzei 2, la prețul de 20 de lei", a transmis clubul CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook. 

CFR Cluj va juca luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena împotriva rivalilor de la Universitatea Cluj, în Derby-ul oraşului. CFR Cluj se află în clasament pe locul 6, cu 7 puncte acumulate în 4 meciuri, iar Universitatea Cluj se află pe locul 10 în clasamentul Superligii la distanţă de un punct de rivalii din Gruia, cu 6 puncte adunate în 5 meciuri. 

Comenteaza