CFR Cluj nu ar fi arătat la fel cu Iuliu Mureșan la conducere: “Conceicao este un antrenor foarte bun, ofensiv”

CFR Cluj nu ar fi arătat la fel cu Iuliu Mureșan la conducere: “Conceicao este un antrenor foarte bun, ofensiv”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul președinte din Gruia a vorbit despre desele schimbări de antrenori de la formația “feroviară”, din actuala stagiune.

Proaspăt numit în funcția de director executiv la Hermannstadt, Mureșan a vorbit despre echipa pe care a condus-o timp de 17 ani. În actualul sezon, CFR Cluj a ajuns la al patrulea antrenor, după ce înaintea lui Dan Petrescu, pe banca “feroviarilor” au mai stat Edward Iordănescu, Antonio Conceicao și Alin Minteuan.

Dintre aceștia, fostul conducător din Gruia l-ar fi păstrat pe portughezul, care se afla la al treilea mandat la CFR. Mureșan și-a declarat susținerea pentru tehnicianul lusitan.

“Conceicao este un antrenor foarte bun, am lucrat bine cu el. A fost de multe ori la echipă, ca şi Miriuţă. Şi Conceicao a făcut bine, şi Minteuan, care a fost al CFR-ului şi a făcut foarte bine, cu cinci din cinci. Dacă ar fi depins de mine, l-aş fi ţinut (Conceicao, n. red.). Fotbalul era mai apropiat de stilul în care antrenează antrenorii portughezi, mai ofensiv, mai combinativ”, a spus fostul președinte din Gruia, la Digisport.

Comenteaza