CFR Cluj nu renunță la Arlauskis: “Nu putem refuza jucători buni la echipă”

CFR Cluj nu renunță la Arlauskis: “Nu putem refuza jucători buni la echipă”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Unul dintre oficialii campioanei susține că formația din Gruia va realiza cel puțin încă un transfer, iar portarul lituanian este pe lista “feroviarilor”.

Deși perioada de mercato s-a încheiat, CFR Cluj este în continuare în căutare de jucători care să poate face diferența. După ce Mihai Bordeianu a revenit în Gruia, un alt erou al ultimelor sezoane ar putea să se alăture echipei clujene.

Este vorba despre Giedrius Arlauskis, care este liber de contract după despărțirea de Al-Shabab și nu ar spune nu unei noi aventuri la CFR Cluj. Marius Bilașco nu a negat interesul campioanei pentru portar și a anunțat că “feroviarii” vor perfecta cel puțin încă un transfer în zilele următoare.

”E posibil (n.r. – transferul lui Arlauskis). Acum nu mai poţi să aduci decât jucători liberi de contract. E posibil să mai apară. Nu putem refuza jucători buni la echipă şi, dacă se va ivi ocazia, cu siguranţă vor mai apărea. E posibil cel puţin un transfer”, a spus Marius Bilașco la Look Sport.  

În vârstă de 33 de ani, Arlauskis a jucat 107 meciuri pentru CFR Cluj, iar în 58 dintre acestea nu a primit gol. Alături de “feroviari”, lituanianul a cucerit trei titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza