CFR Cluj, o echipă care nu bate pe nimeni, dar cu pretenții la titlu

CFR Cluj, o echipă care nu bate pe nimeni, dar cu pretenții la titlu
| Foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Echipa antrenată de Andrea Mandorlini mai încasat o înfrângere în partida cu Sepsi OSK, scor 2-1 și se află la o distanță de 8 puncte față de liderul FCSB. 

Deși CFR Cluj a deschis scorul în meciul cu Sepsi OSK, nu a știut să țină de el, iar elevii lui Mandorlini au încasat două goluri care ar putea însemna faptul că lupta pentru titlu începe să nu mai aibă nicio legătură și cu gruparea din Gruia. 

Fostul fotbalist și antrenor Basarab Panduru îl regretă pe Dan Petrescu și a transmis duminică seara că fostul antrenor era mai potrivit pentru gruparea „feroviară”. Cât despre echipa lui Mandorlini spune că parcursul celor 11 etape arată un joc al unei echipe care e pe loc de retrogradare, nu pe loc cu pretenții la titlu. 

„Nu mi se pare o surpriză. Mi se pare o surpriză doar că pierzi după ce conduci. CFR e o echipă care nu bate pe nimeni, a câștigat un singur meci din ultimele 11 jucate. Ăsta e parcurs de echipă de retrogradare, teoretic, nu de campioană.

Jucase bine la Craiova, dar nu marcase. Jucatul ăsta bine... de când a venit Mandorlini, toată lumea zicea că ce bine joacă, că Petrescu nu juca. Băi, nu vă grăbiți, nu știu ce conta pentru CFR mai mult. Ăsta e jucat bine?!”, a spus Basarab Panduru în emisiunea „Sport Center”, de la Orange Sport, citat de gsp.ro.  

Panduru a dat de înțeles că din moment ce Mandorlini nu l-a folosit pe Deac meci de meci, nu poate avea pretenții de la acesta să mai strălucească pe contraatac. ”La 1-0 a urmărit să întărească mijlocul terenului și să îi prindă pe contraatac. Dar cu cine? Deac nu mai poate. Dar nu mai poate pentru că nici nu joacă meci de meci. Dacă juca așa puțin și anii trecuți, probabil se lăsa”, a mai precizat fostul fotbalist. 

Comenteaza