CFR Cluj, o nouă victorie la limită cu Sepsi. Clujenii au încheiat pe primul loc sezonul regulat al Ligii 1

CFR Cluj, o nouă victorie la limită cu Sepsi. Clujenii au încheiat pe primul loc sezonul regulat al Ligii 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Alin Minteuan a ajuns la a treia victorie consecutivă cu 1-0 și va avea două puncte avans față de principal urmăritoare, FCSB.

Deși fondul sonor a fost dominat de galeria oaspeților, clujenii au început în forță partida, iar Omrani a lovit bara în minutul 8. Golul nu s-a lăsat mult așteptat, iar francezul l-a deschis pe Țucudean, care a înscris, din unghi, cu un lob superb. CFR-ul a dominat în continuare meciul, dar același Omrani, dar și Ioniță au ratat oportunități de a marca. Totuși, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0.

Și actul secund a început tot cu “feroviarii” în ofensivă, dar portarul oaspeților și-a salvat echipa la ocazia lui Ioniță. Tot fostul rapidist a fost în prim plan în minutul 67, dar balonul a trecut puțin pe lângă colțul lung. La faza imediat următoare a venit și singura ocazie a formației lui Eugen Neagoe, când o minge aruncată în careu a fost prinsă cu emoții de Arlauskis. Clujenii au gestionat foarte bine partida până la final și s-au impus cu 1-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Peteleu – Djokovic, Bordeianu (Hoban ‘89), Culio – Ioniță (Moutinho ’84), Țucudean (Costache ‘69), Omrani

Sepsi: Fejer – Rus, Viera, Jovanovic, Sato (Popescu ’86) – Velev, Karnitski – Mensah (Carnat ‘62), Flores, Ștefan – Hamed (Hadnagy ’72)

CFR Cluj a încheiat pe primul loc sezonul regulat al Ligii 1, cu 54 de puncte. Primul meci din play-off le va pune în față tot pe cele două echipe.

Comenteaza