CFR Cluj, obligată să plătească deplasarea arbitrului Sebastian Colțescu la Comisia de Disciplină

CFR Cluj, obligată să plătească deplasarea arbitrului Sebastian Colțescu la Comisia de Disciplină
| Foto: gsp.ro

LPF a decis ca formația din Gruia să plătească deplasarea centralului de la Craiova la București pentru întâlnirea în urma căreia au fost suspendați Dan Petrescu și Adrian Păun.

Partida de la Giurgiu, dintre Astra și CFR Cluj încheiată cu victoria oaspeților a afectat serios campioana. Meciul a ieșit în evidență datorită protestelor clujenilor la adresa arbitrului Sebastian Colțescu și a dus la suspendarea lui Dan Petrescu și a lui Adrian Păun, cel mai în formă fotbalist al “feroviarilor”.

În afara faptului că nu vor fi conduși de antrenor de pe bancă pentru patru etape și nu ne vor putea baza pe mijlocaș pentru trei runde, campionii au fost obligați de LPF să plătească și deplasarea la comisie lui Sebastian Colțescu, de la Craiova la București.

“FC Astra vs. FC CFR 1907 Cluj – Solicitare decont cheltuieli – În baza art. 115.4 din RD obligă clubul FC CFR 1907 Cluj la plata cheltuielilor legate de deplasarea la comisie a domnului Colțescu Sebastian în suma de 514,37 lei”, se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Comenteaza