CFR Cluj obține doar un punct pe terenul campioanei. Gol frumos marcat de Ajeti

CFR Cluj obține doar un punct pe terenul campioanei. Gol frumos marcat de Ajeti
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Adrian Mutu a încheiat la egalitate partida împotriva celor de la Farul Constanța, scor 1-1.

Încă de la fluierul de start, "feroviarii" s-au instalat în jumătatea adversă și au pus presiune pe careul constănțenilor. Ocaziile nu au apărut, însă, la poarta gazdelor, iar după jumătatea reprizei, elevii lui Gică Hagi au schimbat ritmul și au preluat inițiativa.

Sava a avut serios de muncă și s-a achitat bine de sarcini, în timp ce Ajeti a scos de pe linia porții un șut al lui Munteanu (30). Tachtsidis a surprins cu un șut de la distanță ce i-a pus probleme serioase lui Buzbuchi (36), dar scorul pauzei a fost 0-0 la malul mării.

Actul secund a început cu un șut puternic trimis de Manea (46), însă apoi au urmat minute bune de echilibru. În apropiere de jumătatea reprizei, clujenii au acuzat un fault în jumătatea adversă, iar de acolo a pornit o fază rapidă a Farului, care s-a încheiat cu golul lui Ronaldo Deaconu (65), validat după analiza VAR.

În momentele ce au urmat, "feroviarii" au încercat să se regrupeze și au căutat egalarea. Adrian Mutu a simțit lipsa de inspirație a elevilor săi și a trimis pe teren forțe proaspete. După o perioadă în care atacurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit clujenii, salvarea a venit tot din fază fixă.

Filip a centrat din corner, iar Ajeti a stat bine pe respingere și a trimis un șut superb direct în plasa porții constănțene (83). Impulsionați de reușita albanezului, oaspeții au încercat să obțină cele trei puncte. Chiar dacă CFR Cluj a fost echipa mai bună în finalul meciului, scorul final a fost 1-1.

Comenteaza