CFR Cluj, pas greșit la Sibiu. Campioana s-a încurcat cu Hermannstadt

CFR Cluj, pas greșit la Sibiu. Campioana s-a încurcat cu Hermannstadt
| Foto: facebook.com/cfr1907

După înfrângerea cu Lazio din Europa League, feroviarii” au pierdut puncte și în campionat, împotriva formației conduse de Eugen Neagoe.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Trupa lui Dan Petrescu a încercat să resolve soarta jocului încă din prima parte și a început ofensiv la Sibiu. Totuși, atât campioana cât și echipa gazdă au avut probleme vizibile în atac, iar cei doi portari au fost mai mult spectator. După o primă repriză săracă în fotbal și în care ocazile au lipsit cu desăvârșire, scorul a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, Dan Petrescu a încercat să aducă prospețime în ofensivî, prin introducerea lui Omrani. Prima ocazie a campioanei a venit abia în minutul 65, când Cristiano a resins lovitura de cap a lui Vinicius. Au uramt apoi oportunități ratate de Omrani (66) și Hoban (68). Golul a venit în cele din urmă în poarta sibienilor, în minutul 79, când Omrani l-a învins pe Cristiano. Tabela nu avea să rămână neschimbată pentru mult timp, iar Petrișor Petrescu avea să stabilescă scorul final, 1-1, din penalty, după un henț al lui Pașcanu.

Echipe de start: 

Hermannstadt: Cristiano - Luchin (Rimane '69), Viera, I. Stoica, Opruț - P. Petrescu, Dâlbea, L. Dumitriu - A. Vodă (Persano '52), Debeljuh (Romario '41), Bușu

CFR Cluj: J. Fernandez - Susic, Vinicius, Boli (Pașcanu '55), Camora - Itu (Rondon '77), Hoban, Bordeianu - Deac, L. Traore, Costache (Omrani '46)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza