CFR Cluj, pe urmele unui jucător de la Dinamo. “Am avut discuții cu el înainte să ajungă acolo”

CFR Cluj, pe urmele unui jucător de la Dinamo. “Am avut discuții cu el înainte să ajungă acolo”
| Foto: digisport.ro

Un oficial din Gruia a vorbit despre interesul campioanei pentru un mijlocaș al “câinilor roșii”, chiar înaintea meciului direct.

CFR Cluj pregătește deja strategia pentru perioada de mercato, iar șefii clubului au pus ochii pe un fotbalist de la Dinamo București. Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a vorbit despre interesul “feroviarilor” pentru Paul Anton, internaționalul român revenit la formația din capitală la începutul sezonului.

Mai mult, Bilașco a recunoscut că între mijlocaș și conducerea CFR-ului au existat discuții înainte ca Anton să revină la Dinamo. “Este un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluție și pentru echipa națională. Poate să fie o variantă și pentru noi. Nu știu care va fi viitorul lui.

Înțeleg că sunt probleme la Dinamo și o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuții cu el înainte să ajungă la Dinamo”, a spus oficialul CFR-ului, pentru Doardinamo.ro

În vârstă de 29 de ani, Anton a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, Getafe, Anzhi și Samara. Mijlocașul a strâns 164 de meciuri în Liga 1 și 12 selecții la națională.

Comenteaza