CFR Cluj, pe urmele unui mijlocaș din Liga 1. “Îi dau drumul, dar cu o ofertă financiară bună”

CFR Cluj, pe urmele unui mijlocaș din Liga 1. “Îi dau drumul, dar cu o ofertă financiară bună”
| Foto: facebook.com

Deși domină campionatul intern și se luptă pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, antrenorul Dan Petrescu încearcă să își îmbunătățească lotul.

Formația clujeană are un start de sezon cum nu se poate mai bun. “Feroviarii” sunt lideri neînvinși în Liga 1, fiind siguri de prezența în grupele unei competiții europene. Totuși, antrenorul campioanei consideră că echipa sa are o problemă la mijlocul terenului și încearcă să transfere noi fotbaliști.

După ce s-a vorbit de interesul pentru David Caiado, un nou nume a apărut pe lista lui Dan Petrescu. Este vorba despre Cătălin Golofca, pentru care campioana a și făcut o ofertă.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftimie, a vorbit despre interesul CFR-ului pentru mijlocaș. “Cătălin Golofca a avut acum o ofertă de la CFR Cluj. L-am convins şi rămâne la noi. A avut o ofertă clară de la CFR şi i-am spus că nu-i dau drumul. Îi dau drumul, dar cu o ofertă financiară bună. Era o sumă. El a înţeles”, a spus Iftimie pentru Prosport.

În vârstă de 29 de ani, Golofca a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Cetatea Suceava, Rapid Suceava și FCSB. Jucătorul de bandă a strâns 106 prezențe în Liga 1, a marcat de 21 de ori și a oferit 19 pase decisive.

Comenteaza