CFR Cluj pierde la limită derby-ul cu FCSB

CFR Cluj pierde la limită derby-ul cu FCSB
| Foto: Facebook FCSB

Trupa antrenată de Andrea Mandorlini a cedat în fața rivalei din capitală, scor 1-0. 

Reveniți în Ghencea, bucureștenii au încercat să pună presiune încă din start, iar Coman a semnat prima ocazie a meciului (4). În schimb, "feroviarii" au părut încă afectați după eșecul din cupele europene și nu au reușit să creeze pericol în primele minute. 

Abia după ce primul sfert de oră s-a scurs, Yeboah l-a pus la încercare pe Târnovanu și Muhar a trimis în bară (19). După jumătatea reprizei, balanța s-a înclinat din nou în favoarea gazdelor.

FCSB a continuat să fie echipa mai periculoasă, dar defensiva clujeană a rezistat presiunii, iar scorul pauzei a fost 0-0.

Deși Andrea Mandorlini a încercat să trimită forțe proaspete pe teren, situația de pe gazon nu s-a schimbat. Tot trupa din capitală a avut inițiativa, iar eforturile au dat roade.

"Feroviarii" au solicitat penalty la un presupus henț (62), însă lovitură de pedeapsă s-a acordat la cealaltă poartă, în urma unei interventii a lui Cvek asupra lui Compagno. Italianul a fost cel care a executat și a deschis scorul (67).

Chiar dacă erau în căutarea unui gol egalizator, clujenii nu au fost îndeajuns de periculoși încât să poată obține măcar un punct în capitală. Mai mult, Sava a salvat în fața lui Coman în prelungiri, iar scorul final a fost 1-0 în favoarea FCSB-ului. 

Comenteaza