CFR Cluj poate pierde un fotbalist de națională: “E un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”

CFR Cluj poate pierde un fotbalist de națională: “E un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a dezvăluit că mai multe formații sunt interesate de unul dintre cei mai importanți jucători ai formației din Gruia.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Defensiva a fost atuul CFR-ului în ultimele sezoane, când “feroviarii” au reușit să cucerească de fiecare dată titlul în Liga 1 și au impresionat în cupele europene. Unul dintre “stâlpii” apărării în aceste partide a fost Andrei Burcă, fundașul central care a prins și echipa națională grație evoluțiilor sale în tricoul echipei din Gruia.

Astfel, stopperul ar putea fi aproape de o despărțire de formația clujeană, după ce oficialul CFR-ului, Marius Bilașco, a dezvăluit că mai multe cluburi sunt interesate de serviciile sale.

”Aş vrea să spun câteva cuvinte despre Andrei. M-a surprins plăcut când a venit la Cluj. Şi-a analizat foarte bine şansele de a juca şi a creşte în carieră făcând pasul spre CFR. A pus în balanţă cele două oferte şi a ajuns la concluzia că are mai mari şanse să ajungă la echipa naţională. Un transfer afară? Cu siguranţă, pentru că e un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”, a spus Bilașco la Look Sport.

În vârstă de 27 de ani, Andrei Burcă a sosit la CFR Cluj în iulie 2019 și de atunci a evoluat în 67 de partide pentru “feroviari”, reușind să înscrie de 4 ori. Alături de trupa din Gruia, fundașul central a cucerit un titlu în Liga 1. În plus, Burcă a strâns și 4 prezențe în echipa națională.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza