CFR Cluj poate rămâne fără una dintre vedetele echipei. Ofertă uriașă pentru jucătorul campioanei

CFR Cluj poate rămâne fără una dintre vedetele echipei. Ofertă uriașă pentru jucătorul campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia ar putea pierde unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Eduard Iordănescu, însă poate încasa o sumă consistentă în schimbul mijlocașului.

Deși antrenorul campioanei caută întăriri pentru lupta la titlu, CFR Cluj ar putea pierde jucători importanți. Billel Omrani e ca și plecat din Gruia, iar pe adresa clubului clujean a sosit o ofertă pentru un alt jucător important.

Damjan Djokovic e dorit de Dan Petrescu la Kayserispor, însă destinația sa ar putea fi alta. Al-Dhafra, formație din Emiratele Arabe Unite e pregătită să ofere 700.000 de euro în schimbul mijlocașului campioanei.

Dacă “feroviarii” vor accepta oferta, croatul ar urma să încaseze un milion de euro pe sezon în Emiratele Arabe Unite, notează GSP.

Revenit alături de “feroviari” în 2017 după ce a petrescut stagiunea 2013-2014 împrumutat în Gruia, Djokovic a strâns 150 de partide în tricoul vișiniu, reușind să marcheze de 13 ori și să ofere 15 pase decisive. Alături de CFR Cluj, mijlocașul a cucerit trei titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza