CFR Cluj pregătește deja sezonul de toamnă: “Avem nevoie de un lot mai valoros și mult mai mare”

CFR Cluj pregătește deja sezonul de toamnă: “Avem nevoie de un lot mai valoros și mult mai mare”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Odată cu apropierea finalului de sezon, șefii din Gruia se gândesc deja din ce în ce mai serios la campania de achiziții din vară.

Campioana din sezonul trecut are cinci puncte avans în fruntea clasamentului, cu patru etape rămase până la final. Perspectivele unui nou titlu pentru formația clujeană sunt din ce în ce mai mari, iar oamenii din conducerea “feroviarilor” plănuiesc deja campania de achiziții. Clujenii încearcă să evite o nouă umilință, precum cea suferită în fața luxemburghezilor de la Dudelange.

Daniel Stanciu a vorbit despre strategia CFR-ului. “Trebuie să avem întăriri. Viitorul sezon va fi foarte dificil pentru noi. Ne dorim să mergem departe în Europa. Avem nevoie de un lot mai valoros și mult mai mare. De asta l-am adus și pe Dan Petrescu. Ne interesează cupele europene. Avem de șters cu buretele ce s-a întâmplat vara trecută”, a spus directorul sportiv al campioanei, pentru Digisport.

Următorul meci pentru CFR va fi returul semifinalelor Cupei României, împotriva Astrei Giurgiu. În tur, formația lui Costel Enache s-a impus cu 3-1 în Gruia.

Comenteaza