CFR Cluj pregătește în Spania a doua parte a sezonului

CFR Cluj pregătește în Spania a doua parte a sezonului
| Foto: cfr cluj/facebook

Cluburile din Superliga României își demarează pregătirile pentru reluarea campionatului. CFR Cluj a ales Spania ca destinație pentru stagiul său de pregătire.

CFR Cluj și-a stabilit reuniunea la Cluj-Napoca pentru 4 ianuarie, planificând ca echipa să plece într-un cantonament în Spania la doar două zile distanță pentru sesiunile de antrenament.

„Echipa noastră se va reuni în 4 ianuarie la Cluj-Napoca și va începe pregătirea pentru reluarea campionatului, iar sâmbătă, 6 ianuarie, băieții vor pleca în cantonament în Spania, la Oliva Nova, unde se vor antrena până pe 19 ianuarie. În cadrul stagiului de pregătire, CFR Cluj va disputa și câteva meciuri amicale. Detalii despre partidele de verificare vor fi anunțate în curând!”, transmite conducerea clubului.

Pe 23 decembrie 2023, „U” Cluj a anunțat că se va pregăti pentru a doua parte a sezonului, începând pe 3 ianuarie, când echipa va pleca în Antalya pentru un cantonament de zece zile.

Programul de antrenament include meciuri împotriva echipelor Kocaelispor (locul 2 în a doua ligă din Turcia) pe 7 ianuarie 2024 și Sabail (locul 3 în prima ligă din Azerbaijan) pe 12 ianuarie 2024.

„Echipa noastră va avea parte de un meci de pregătire pe data de 9 ianuarie; adversarul stabilit inițial și-a schimbat programul, așa că echipa adversă va fi aleasă în următoarele zile”, transmite U Cluj.

Comenteaza