CFR Cluj pregătește mutări importante în pauza de iarnă: “Vrem să atacăm din nou grupele Champions League”

CFR Cluj pregătește mutări importante în pauza de iarnă: “Vrem să atacăm din nou grupele Champions League”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducerea formației din Gruia pregătește deja lista de sosiri și cea de plecări din următoarea perioadă de mercato.

Pauza competițională din iarnă va aduce schimbări importante la CFR Cluj. Jucătorii care nu au mai avut loc pe lista pentru campionat vor pleca, iar oficialii campioanei urmăresc o serie de fotbaliști pe placul lui Dan Petrescu.

“Vrem să reglăm lucrurile în iarnă. Cu siguranță vom renunța la anumiți jucători, sunt mulți în afara listei. Vrem să ne și întărim. Nu vor fi aduși mulți jucători, dar urmărim, sunt câteva piste cu care suntem în discuție. Sunt mai multe posturi, urmărim pe toate posturile.

Acum sau la vară vrem să ne întărim pentru că echipa nu a avut rezultatele dorite în cupele europene. Vrem să atacăm din nou grupele Champions League, acest vis frumos”, a spus directorul sportiv Bogdan Mara, la Digisport.

Formația din Gruia a plătit datorii în valoare de jumătate de milion de euro

Oficialul echipei clujene a vorbit și despre datoriile clubului și a anunțat plata unor datorii de aproximativ 500.000 de euro.

“Luni a fost făcută o plată mare, de aproximativ 500.000 de euro, pentru a stinge anumite datorii. Săptămâna viitoare se va face o plată către jucători.

Au existat anumite probleme, anumite datorii, care veneau din urmă și s-au adunat, mai ales în ultima perioadă, când au fost rezilieri de contracte. Lucrurile vor intra într-un făgaș normal curând”, a explicat Mara.

Comenteaza