CFR Cluj, gata pentru sezonul de toamnă. “Finanţatorul ne-a promis că atacăm grupele cupelor europene”

CFR Cluj, gata pentru sezonul de toamnă. “Finanţatorul ne-a promis că atacăm grupele cupelor europene”
Anul trecut "feroviarii" au fost eliminați din competiție de luxemburghezii de la Dudelange

“Feroviarii” sunt aproape de a câștiga un nou titlu, al doilea consecutiv, și își pregătesc deja strategia pentru preliminariile competițiilor continentale.

Eliminați de luxemburghezii de la Dudelange în sezonul trecut de Europa League, clujenii nu concept un sezon în care să nu joace în grupele unei competiții europene. Revenirea lui Dan Petrescu le dă speranțe și mai mari campionilor, care se bazează pe experiența tehnicianului în partidele decisive. Oamenii din conducere susțin că finanțatorul formației i-a asigurat că vor fi bani pentru investiții în perioada de transferuri din vară.

Bogdan Mara a vorbit despre promisiunile făcute de patronal formației. “Finanţatorul echipei ne-a dat încă o dată vot de încredere şi ne-a promis că va face toate eforturile ca să încercăm să atacăm grupele cupelor europene. Cu siguranţă ne va susţine în continuare şi sperăm să reuşim”, a declarat fostul jucător, conform Digisport.

Oficialul campioanei a vorbit despre eșecul din actuala ediție. “Dacă era Dan Petrescu anul trecut nu se întâmpla niciodată umilinţa cu Dudelange. Doar cu Barcelona se putea întâmpla aşa ceva! Vom gestiona mult mai bine, experienţa de anul trecut este acum învăţătură de minte. Pentru asta s-a întors Dan Petrescu. Campionatul îl luase, dar acum are alt obiectiv şi el şi o ambiţie foarte mare de a ajunge în grupele cupelor europene”, a precizat Mara.

În sezonul 2018-2019, CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Malmo, iar din play-off-ul Europa League, de Dudelange. Singura dublă pe care au câștigat-o clujenii a fost cu armenii de la Alashkert.

Comenteaza