CFR Cluj primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani

CFR Cluj primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia întâlnește una dintre cele două echipe din Superligă care nu au câștigat în actualul sezon.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 26 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus clujenii, de șapte ori au câştigat moldovenii, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate. Primul din cele 13 succese izbutite de clujeni s-a înregistrat pe 15 decembrie 2013, CFR - FC Botoşani 3-1.

În ceea ce privește palmaresul cu CFR în postura de gazdă, "feroviarii" s-au impus de 9 ori, au fost 3 remize și un succes al celor de la FC Botoşani. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Cea mai mare diferenţă de scor dintre cele două formații s-a consemnat pe 16 aprilie 2016, CFR Cluj - FC Botoşani 6-0. Marcau atunci Bud (2), Juan Carlos (2), Nouvier și Cristian pentru echipa pregătită la acea vreme de oni Conceicao.

Cea mai recentă întâlnire directă a avut loc în decembrie 2022 și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, goluri marcate de L. Cvek, respectiv A. Dragu.

Partida dintre CFR Cluj și FC Botoșani se va disputa astăzi, în Gruia, de la 19:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu Botoșani!

Comenteaza