CFR Cluj primește azi vizita celor de la Sepsi OSK. "Feroviarii" caută prima victorie în play-off

CFR Cluj primește azi vizita celor de la Sepsi OSK. "Feroviarii" caută prima victorie în play-off
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia speră să obțină primul succes în cea de-a doua fază a campionatului.

Dacă CFR Cluj a remizat în toate cele trei partide disputate în play-off, Sepsi OSK a pierdut în primele două jocuri, însă vine după un succes împotriva Rapidului. Așadar, moralul covăsnenilor e unul bun, iar Dan Petrescu e îngrijorat în legătură cu acest aspect.

CFR Cluj și Sepsi OSK s-au mai întâlnit de trei ori în actuala stagiune. Trupa lui Bergodi și-a adjudecat Supercupa, scor 2-1, în timp ce în Superligă "feroviarii" s-au impus cu același scor în Gruia, iar la retur partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

În total, cele două echipe s-au mai întâlnit de 16 ori în principala competiţie internă, de 12 ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de covăsneni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În ceea ce privește duelul de la nivelul băncilor tehnice, Dan Petrescu și Cristiano Bergodi s-au duelat de 12 ori în Superligă. Antrenorul campioanei a ieșit învingător de 8 ori, tehnicianul italian a câștigat două partide, iar alte două jocuri s-au încheiat cu remize.

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK e programat astăzi, de la 19:00, pe arena din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu Sepsi!

Comenteaza