CFR Cluj, primul pas greșit în play-off. Campioana s-a încurcat pe terenul Farului

CFR Cluj, primul pas greșit în play-off. Campioana s-a încurcat pe terenul Farului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a dominat partida, formația antrenată de Dan Petrescu a înregistrat doar o remiză, scor 0-0, în cel de-al doilea joc din a doua fază a campionatului.

Campioana a forțat încă din primele minute la Ovidiu, iar Debeljuh și-a trecut în cont prima ocazie a partidei, însă a fost blocat de Aioani (4). “Feroviarii” au menținut un ritm bun și în minutele ce au urmat, iar gazdele au părut de multe ori că nu pot ține pasul cu elevii lui Dan Petrescu.

Burcă și-a încercat și el norocul cu un șut din marginea careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă stâlpul porții Farului. După ce prima jumătate a reprizei s-a scurs, constănțenii au reușit să iasă din propria jumătate și să pună probleme.

Minutul 30 a adus o oportunitate de a înscrie pentru Adrian Petre, care a scăpat din marcaj spre poarta lui Hindrich, dar goalkeeper-ul campioanei s-a opus. CFR Cluj a continuat să pună presiune, însă după 45 de minute tabela indica 0-0.

La revenirea de la vestiare, campionii au continuat să evolueze în același ritm din prima parte și s-au instalat încă din startul reprizei secunde în jumătate adversă. Gazdele au întâmpinat probleme și nu au putut să ofere o replica pe măsură.

La doar patru minute de la reluare, Deac l-a testat pe Aioani cu un șut din careu (49) și tot veteranul formației din Gruia a fost aproape de a deschide scorul, însă a trimis alături din apropiere (58). Farul a răspuns prin Adrian Petre, însă Hindrich a intervenit excelent la șutul trimis pe colțul scurt (64).

Odată cu trecerea timpului, ambele formații și-au consumat resursele de energie, iar ritmul a scăzut. Astfel, niciuna dintre echipe nu a reușit să deschidă scorul, iar partida de la Ovidiu s-a încheiat 0-0.

Comenteaza