CFR Cluj, probleme de lot înainte de duelul cu FC Argeș. Petrescu: “Voi fi nevoit să fac ceva schimbări”

CFR Cluj, probleme de lot înainte de duelul cu FC Argeș. Petrescu: “Voi fi nevoit să fac ceva schimbări”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Viroza cu care s-au confruntat formațiile din Liga 1, dar și echipa națională, i-a afectat și pe “feroviari” în ultimele săptămâni.

La primul meci după pauza internațională, Dan Petrescu nu se va putea baza pe mai mulți jucători care intrau în planurile sale tactice. Antrenorul s-a plans înaintea partidei de problemele de lot cu care se confruntă, dar și-a lăudat și adversarii.

“Au fost foarte multe probleme în aceste două săptămâni. Până nici eu n-am scăpat total de această viroză, gripă. Va trebui să vedem răspunsul băieților pe teren. N-avem scuze, chiar dacă n-am făcut multe antrenamente, trebuie să câștigăm acest meci.

Voi fi nevoit să fac ceva schimbări, pentru că sunt probleme de sănătate. Nu-mi place să pregătesc jocul cu 7 jucători plecați la echipa națională și 12-13 jucători răciți. Camora a revenit la antrenamente.

FC Argeș, împreună cu Voluntari, cred că sunt surpriza plăcută a campionatului. Nimeni nu se aștepta să fie în play-off. E meritul antrenorului, a jucătorilor, au făcut un campionat excelent.

Să primești doar 22 de goluri în 30 de meciuri… cred că este un record pentru FC Argeș. Cred că ăsta a fost secretul, organizarea foarte bună”, a spus tehnicianul CFR-ului.

Partida dintre campioni și FC Argeș e programată luni, 4 aprilie, de la 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza