CFR Cluj, probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB: “Sunt câțiva accidentați, sper să-i recuperăm până la ora jocului”

CFR Cluj, probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB: “Sunt câțiva accidentați, sper să-i recuperăm până la ora jocului”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu are câteva dileme înaintea jocului cu marea rivală, însă “feroviarii” sunt cu gândul la victorie.

După mai bine de trei luni de pauză, Liga 1 se pregătește să revină, iar capul de afiș al etapei va fi duelul din Gruia, dintre CFR Cluj și FCSB. Totuși, campioana se confruntă cu probleme de lot înainate derby-ului, printre care și absența lui Chipciu, cel care a înregistrat doar o singură apariție în tricoul vișiniu. Cu toate acestea, clujenii sunt cu gândul la victorie și la al treilea titlu consecutiv.

“Va fi un meci greu, este un derby pentru campionatul nostru. În mare, avem lotul valid. Sunt și câțiva accidentați, printre care Chipciu. Sper să-i recuperăm până la ora jocului. Cu siguranță nu va fi un meci spectaculos, pentru că echipele nu sunt pregătite. Ne dorim o victorie, deoarece ne-ar oferi un moral bun”, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

Oficialul campioanei a vorbit și despre problemele financiare ale formației din Gruia. “Avem puține datorii către jucători, câteva salarii și prime. Dar e ceva normal, toate echipele au avut probleme în această perioadă, pentru că anumite plăți au fost blocate. Însă lucrurile vor reveni la normal”, a spus directorul sportiv.

Comenteaza