CFR Cluj, probleme uriașe în defensivă. Campioana a rămas cu un singur fundaș central pentru jocul de la Roma

CFR Cluj, probleme uriașe în defensivă. Campioana a rămas cu un singur fundaș central pentru jocul de la Roma
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a pierdut încă un stopper înaintea partidei din Europa League și se va putea baza pe un singur apărător central pe Olimpico.

Campioana se confruntă cu probleme de lot importante, în cea mai aglomerată perioadă a sezonului. Echipa condusă de Dan Petrescu pierde apărători pe bandă rulantă și a rămas cu un singur fundaș central de meserie.

După ultima testare efectuată de club, Andrei Burcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19, anunță GSP. Astfel, cel care era liderul defensivei în absența lui Vinicius va sta departe de teren pentru cel puțin două săptămâni. Absența lui Burcă se adaugă celei a brazilianului care va lipsi trei săptămâni și celei a lui Cestor care va putea evolua peste aproximativ șase luni.

Pentru jocul împotriva celor de la AS Roma, Dan Petrescu va trebui să improvizeze în centrul apărării, unde cel mai probabil vor apărea Cristi Manea, care provine din fundaș lateral și Denis Ciobotariu, fotbalist ce nu a mai evoluat la un nivel atât de înalt.

“Feroviarii” sunt aproape de a semna un contract cu Syam Ben Youssef, însă stopperul tunisian va putea fi folosit doar la jocurile din Liga 1.

Comenteaza